Nedbrud på hjemmesiden.


Det er muligt at tilmelde sig på siden nu.
Vi forventer at hele siden er oppe at køre igen i løbet af torsdag formiddag.

Vi undskylder ulejligheden.

BETALINGSBETINGELSER


Ingen personlige oplysninger der registreres på EsbjergBlueActionCard.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede ansatte hos Esbjerg Kommune.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Under en bestilling udbeder vi os navn, fødselsdata, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Betaling

EsbjergBlueActionCard.dk modtager betaling med Dankort.

EsbjergBlueActionCard.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på bestillingeen af kortet, regnet fra den dag bestillingen er modtaget. Når din afbestilling er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.