Jeg vil meget gerne komme med nogle rigtig gode råd til forældre, så Jeres børn kan få en GOD BLÅ MANDAG I ESBJERG med ESBJERG BLUE ACTION CARD.

Vi har gennem de sidste par år oplevet en stigende tendens til at der bliver en større og større forældre "interesse" for deltagernes aktiviteter, i fællesskabets ånd.

Det i sig selv er positivt - MEN!

Det er jo børnenes dag, og alle børn ønsker meget sjældent de samme aktiviteter, så vi har opbygget ESBJERG BLUE ACTION CARD, så der er aktiviteter for ALLE!

Der er stille aktiviteter, "pigeaktiviteter", "drenge aktiviteter", udfordrende aktiviteter i elementerne: Undervands, til vands, på land og i luften!

Det er utroligt sjældent at, en hel klasse gerne vil de samme aktiviteter, så vi har lavet mulighed for at man kan deltage i grupper af forskellige størrelser ved alle aktiviteter!
Dog er der et naturligt maksimumsdeltagerantal ved aktiviteterne.
F.eks.:  Limousinen har maks. 8 sæder, Laser Game har maks. 2 hold af 6-8 personer, Offshore Sejlads har maks. plads til 6 pers. pr. tur, Helikopteren har maks. 3 pers. pr. tur, etc.....

Vi anbefaler meget at, man lader deltagerne selv bestemme og planlægge aktiviteterne i grupper og så samles ved det afsluttende FÆLLES ARRANGEMENT - BLUE NIGHT PARTY - hvor man kan mødes med de andre i klassen og alle de andre deltagere fra hele SYD/VEST/ØST JYLLAND, som også har været rundt og deltaget i aktiviteterne. Her er der også, ud over diskotek, aktiviteter, konkurrencer m.m.

Har du/I spørgsmål eller ønsker uddybende oplysninger/informationer, så kontakt venligst mig på 27 24 11 28

 

Venlig hilsen med ønsket om en rigtig god BLÅ MANDAG til JERES børn.

Morten List Christensen
SSP-Konsulent
Esbjerg Kommune
Initiativtager og Koordinator for Esbjerg Blue Action Card gennem 19 år