Esbjerg Kommune aflyser Esbjerg Blue Action Card 2020

De mange kommende konfirmander, der havde set frem til at holde blå mandag med Esbjerg Blue Action Card 2020, må i år desværre finde andre aktiviteter. Coronasituationen betyder, at Esbjerg Kommune i år må aflyse Esbjerg Blue Action Card.

Den 31. august, 7. september og 14. september 2020 skulle i alt 2.055 kon- og nonfirmander have holdt blå mandage med det populære Esbjerg Blue Action Card. I år må de unge desværre finde andre måder at tilbringe deres blå mandag på, da Esbjerg Kommune er nødt til at aflyse arrangementet og de tilhørende aktiviteter på grund af coronasituationen.

- Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse årets Esbjerg Blue Action Card. Over 2.000 unge har tilmeldt sig arrangementet, og da aktiviteterne er bygget op på en måde, hvor de unge spontant deltager, kan vi desværre ikke garantere, at alle coronaretningslinjer om afstand og forsamlingernes størrelser kan overholdes. Samtidig har flere af arrangørerne af aktiviteter aflyst deres tilbud. Derfor er vi desværre nødt til at aflyse, siger formand for Kultur & Fritidsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen.

Alle vil få deres penge retur

Alle tilmeldte vil få deres penge retur snarest muligt. Af administrative årsager vil der være forskel på, hvornår den enkelte modtager beløbet.

I de tilfælde, hvor en skoleklasse har tilmeldt sig og indbetalt samlet, vil beløbet blive sendt retur til den person, der har stået for indbetalingen. Kommunen beklager den ekstra opgave med at fordele pengene, som dette medfører.

- Vi håber, at forældre i de enkelte klasser i år vil forsøge at arrangere alternative aktiviteter klassevis for deres konfirmander og nonfirmander, og så ser vi frem til forhåbentlig at kunne tilbyde Esbjerg Blue Action Card igen i 2021, siger leder af SSP Forebyggelse & Vejledning i Esbjerg Kommune, Vibeke Stage.

Ønskes yderligere oplysninger, kontakt venligst SSP-Konsulent Morten list Christensen på mail:

mlc@esbjergkommune.dk