Der er igen i 2019 rigtig mange konfirmationer omkring St. Bedag.
Der er konfirmationer både d. 17., 18 og 19. maj, dette indebærer at, der er mange "rigtige" blå mandags konfirmander på denne dato.

MEN!
En del skoler samler deltagere fra de de første mulige BLÅ MANDAGE i 2019 til netop FÆLLES BLÅ MANDAG d. 20. maj - OG IKKE rykker/flytter til f.eks. BLÅ MANDAG d. 27. maj,
Dette bevirkerat vi allerede nu kan forudse en del problemer, da vores maksimums deltagerantal sandsynligvis vil blive nået.

Det skal bemærkes at ALLE deltagere fra Esbjerg kommune ER GARANTERET en plads på deres BLÅ MANDAG MED ESBJERG BLUE ACTION CARD 2019.
HVIS der er tilmeldt OG BETALT SENEST 31/12 2018.

UNGDOMSSKOLERNE I BILLUND, VARDE og VEJEN kommuner har forhåndsreserveret en del pladser til de BLÅ MANDAGE med ESBJERG BLUE ACTION CARD 2019 (til og med d. 31/12 2018).
Denne mulighed er kun mulig grundet et mange årrigt samarbejde omkring ESBJERG BLUE ACTION CARD.
Kontakt UNGDOMSSKOLEN hvis du har spørgsmål.

OPFORDRING!
Vi vil meget gerne opfordre forældreråd, skoler m.fl., hvis den planlagte BLÅ MANDAG d. 20. maj er en "fælles " BLÅ MANDAG" med deltagere fra evt. foregående BLÅ MANDAGE til at overveje at flytte dagen til f.eks. d. 27. maj. Denne opfordring gælder selvfølgelig også til de skoler, som har BLÅ MANDAG d. 20 maj.

Ved en sådan flytning vil alle konfirmanderne få ens vilkår, bl.a.:

- De har haft nogle fridage efter konfirmationen
- De har alle mulighede for at være udhvilede til BLÅ MANDAG
- De har også  bedre mulighed for at planlægge dagen
- Risiko for evt. ventetid ved enkelte "Top-aktiviteter" vil være mindre, grundet lavere deltagerantal.
(Vi har sat maks. deltagerantal ud fra erfaringerne fra de seneste 20 år for at undgå ventetider - MEN vi kan ikke garantere at der ikke kan forekomme ventitid. Vi har maks. oplevet 45 min.ventetid)

HVIS / NÅR BLÅ MANDAG d. 20. maj  når vores maksimum deltagerantal, så vil der ikke længere være mulighed for at, tilmelde flere deltagere, trods alle mulige grunde/årsager.

Giver ovenstående yderligere spørgsmål, så kontakt os venligt på mail her fra hjemmesiden "KONTAKT OS"