Vi har igen i år forhåndsreserveret nogle pladser til vores faste mangeårrige samarbejdsparter (Ungdomsskoler og skoler), som har Esbjerg Blue Action Card som et fast årligt tiltag.

Deltagere fra Esbjerg, Billund, Vejen kommuner og Nr. Nebel Skole ER forhåndsreservedrede og ER medregnet i pladserne, som er forhåndsreserverede.

Forhåndsreservationen bortfalder d. 1 januar 2018 kl. 00.00.01 - Herefter er tilmeldingerne "efter først til mølle" princippet.

Der kan ikke reserveres flere pladser til Esbjerg Blue Action Card 2018

 

Evt. spørgsmål bedes sendt til os her fra siden "Kontakt os"

Så er der åbnet for tilmelding til Esbjerg Blue Action Card 2018.

Vi håber at alt fungerer som planlagt. Er der problemer eller andet, så skriv til os på "Kontakt os" og vi vil svare hurtigst muligt.

Så har vi fået de fleste aftaler ind omkring deltagelse ved Esbjerg Blue Action Card 2018.

ALLE deltagere i Esbjerg, Billund, Vejen kommuner ER garanteret en plads ved Esbjerg Blue Action Card 2018 - HVIS!! tilmelding og betaling ER modtaget SENEST 31/12 2017.
Herefter fordeles pladserne efter "Først til mølle princippet"

Der afholdes BLÅ MANDAGE 2018 med ESBJERG BLUE ACTION CARD på følgende dage:

23. APRIL

30. APRIL

  7. MAJ

14. MAJ

TILMELDING VIL KUNNE SKE ULTIMO OKTOBER!
Nærmere oplysninger føjger her på siden.

PRIS FOR ESBJERG BLUE ACTION CARD 2018 kan ses på HJEMMESIDEN UNDER PRISER m.m.

Så har vi næsten fået hele regnskabet for i år og planlægningen for 2018 på plads.

Vi satser på at kunne offentliggøre datoerne for de BLÅ MANDAGE 2018 med Esbjerg Blue Action Card senest i uge 35.

Der vil blive mulighed for tilmelding i uge 43.

 

Følg med her på siden.

Jeg vil meget gerne komme med nogle rigtig gode råd til forældre, så Jeres børn kan få en GOD BLÅ MANDAG I ESBJERG med ESBJERG BLUE ACTION CARD.

Vi har gennem de sidste par år oplevet en stigende tendens til at der bliver en større og større forældre "interesse" for deltagernes aktiviteter, i fællesskabets ånd.

Det i sig selv er positivt - MEN!

Det er jo børnenes dag, og alle børn ønsker meget sjældent de samme aktiviteter, så vi har opbygget ESBJERG BLUE ACTION CARD, så der er aktiviteter for ALLE!

Der er stille aktiviteter, "pigeaktiviteter", "drenge aktiviteter", udfordrende aktiviteter i elementerne: Undervands, til vands, på land og i luften!

Det er utroligt sjældent at, en hel klasse gerne vil de samme aktiviteter, så vi har lavet mulighed for at man kan deltage i grupper af forskellige størrelser ved alle aktiviteter!
Dog er der et naturligt maksimumsdeltagerantal ved aktiviteterne.
F.eks.:  Limousinen har maks. 8 sæder, Laser Game har maks. 2 hold af 6-8 personer, Offshore Sejlads har maks. plads til 6 pers. pr. tur, Helikopteren har maks. 3 pers. pr. tur, etc.....

Vi anbefaler meget at, man lader deltagerne selv bestemme og planlægge aktiviteterne i grupper og så samles ved det afsluttende FÆLLES ARRANGEMENT - BLUE NIGHT PARTY - hvor man kan mødes med de andre i klassen og alle de andre deltagere fra hele SYD/VEST/ØST JYLLAND, som også har været rundt og deltaget i aktiviteterne. Her er der også, ud over diskotek, aktiviteter, konkurrencer m.m.

Har du/I spørgsmål eller ønsker uddybende oplysninger/informationer, så kontakt venligst mig på 27 24 11 28

 

Venlig hilsen med ønsket om en rigtig god BLÅ MANDAG til JERES børn.

Morten List Christensen
SSP-Konsulent
Esbjerg Kommune
Initiativtager og Koordinator for Esbjerg Blue Action Card gennem 19 år