Vi er ved at planlægge datoer m.m. for Esbjerg Blue Action Card 2023.

Der er nogle udfordringer, da konfirmationerne omkrig St. Bededag og den første søndag i maj falder i samme weekend i 2023.

Når vi har fundet en løsning, vil vi offentliggøre datoer m.m. her på hjemmesiden - vi satser på at det bliver sidst i september.

Evt. spørgsmål bedes sendt fra hjemmesiden under "kontakt os"

 

Kortene til BLÅ MANDAG d. 9 maj er afleveret til intern post og GLS, så kort og brochurer skulle meget gerne være på skolerne mandag eller tirsdag (25. eller 26. april).

Der er stadig mange ledige pladser på alle MANDAGE med Esbjerg Blue Action Card.

Der er nu lavet aftaler med arrangørerne om foreløbigt 40 aktiviteter med ESBJERG BLUE ACTION CARD 2022. Vi satser på at der kommer en del flere aktiviteter, så vi når mindst 50 aktiviteter. Følg med her på siden under aktiviteter 2022.

Vi forventer og staser på at gennemføre Esbjerg Blue Action Card til maj i 2022. Vi håber at foråret m.m. heller ikke vil give restriktioner og begrænsninger.

Skulle det, meget mod forventning, blive nødvendigt at udsætte eller aflyse, så vil ALLE indbetalte beløb selvfølgelig blive tilbagebetalt.

 

Så skulle systemet fungere.

Er der fejl eller mangler, så send os venligst en mail på KONTAKT OS her på siden.

 

ALLE elever i konfirmationsårgangene i hele Esbjerg, Vejen og Varde kommuner er garanteret en plads, hvis der er bestilt og betalt senest 31 december 2021.

Vi har igen i år forhåndsreserveret nogle pladser til vores faste mangeårrige samarbejdsparter (Ungdomsskoler og kommuner), som har Esbjerg Blue Action Card som et fast årligt tiltag.

Deltagere fra Esbjerg, Vejen og Varde kommuner ER forhåndsreservedrede og ER medregnet i pladserne, som er forhåndsreserverede.

ANTALLET AF LEDIGE PLADSER er til alle andre deltagere fra ALLE andre kommuner end de ovennævnte!

Forhåndsreservationen bortfalder d. 31. december 2021 kl. 23.59.59 - Herefter er tilmeldingerne "efter først til mølle" princippet.

Der kan ikke reserveres flere pladser til Esbjerg Blue Action Card 2020

BLIVER DE FORHÅNDSRESERVEREDE PLADSER IKKE BENYTTET SENEST d. 31/12 2021 - VIL DISSE BLIVE LEDIGE TIL ALLE fra d. 1/2 2022!

 

Evt. spørgsmål bedes sendt til os her fra siden "Kontakt os"

Vi satser på at kunne gennemføre ESBJERG BLUE ACTION CARD 2022 til foråret, nu da Coronarestriktionerne falder væk.

Yderligere informationr om arrangementerne vil blive offentliggjort her på siden ultimo september 2021.