AFTER EVENT

  • Gratis

Som en ekstraordinær afslutning på jeres Blå Mandag med Esbjerg Blue Action Card, inviterer vi jer til en uforglemmelig aften. (er inkluderet i Esbjerg Blue Action Card)

STREET FOOD ESBJERG arrangerer sammmen med SPORT OG EVENTPARK ESBJERG  et helt nyt After Event med gratis mad, sodavand, DJ m.m. fra kl. 18.00 - 20.00.

Hvad kan I forvente: Ved ankomsten vil I blive mødt af en atmosfære fyldt med liv og feststemning. For at sætte gang i aftenen får I den første vand eller sodavand helt GRATIS i baren, sponseret af ROYAL UNIBREW.

Men det er ikke alt! Vi vil også sørge for, at I ikke går sultne hjem. Alle deltagere vil modtage en madvoucher, på en ”Blå Menu” som I kan indløse ved de forskellige madboder på Esbjerg Streetfood. Lad jer friste af en verden af kulinariske oplevelser, hvor I kan vælge alt fra lækre gourmetburgere til autentiske internationale retter.

Musik: Ingen fejring uden musik, så den helt perfekte aften inkluderer selvfølgelig også en DJ på stedet!

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig aften fyldt med lækker mad, festlig musik og godt selskab hos Esbjerg Streetfood.